بهتر است در جلسه ی کنکور انجام دهیم!!!
 
چگونه می توانیم صد در صد پیشرفت کنیم؟؟؟؟؟؟ ویژه دانش آموزان کلیه ی مقاطع وکنکوریها
 
 
پنج شنبه 24 فروردين 1391برچسب:, :: 19:33 ::  نويسنده : موسسه آموزشی ماد

 

 

  1. شماره­ي داوطلبي، اسم و ساير مشخصات روي پاسخ نامه و شماره صندلي خود را با كارت ورود به جلسه تطبيق دهيد و مطمئن شويد كه هيچ اختلافي بين آن ها نيست و درضمن امضاي پاسخ نامه را در همان ابتدا انجام دهيد.
  2. اگر پس از ورود به جلسه مشكلي براي شما پيش آمد مثل كج و كوله بودن صندلي يا نامناسب بودن محلي كه در آن هستيد و غيره، جاي هيچ گونه نگراني نيست. در هر حوزه علاوه بر مراقبين، نماينده تام الاختيار و چند نفر ديگر هستندكه به مشكل شما رسيدگي مي­كنند اما مساله مهم تر اين است كه اين ها را مشكل ندانيد وترجيحاً وقتتان را به خاطر آن ها تلف نكنيد. حالا گيريم كه يك صندلي يك خورده كج و كوله باشد، يا يك خورده صدا بدهد. اين ها اصلاً مسائلي نيستند كه ارزش توجه كردن و وقت تلف كردن داشته باشند. به صورت طبيعي، با اين قبيل پيش آمدها برخورد كنيد واين شما هستيد كه مي­توانيد اين مشكلات را كوچك تر از آن بدانيد كه بخواهند دركارشما وقفه­اي ايجاد كنند.
  3. حتماً به وقت تعيين شده براي پاسخ گويي به سوالات توجه جدي كنيد. در تنظيم وقت نه آن قدر وسواس به خرج دهيد كه هر لحظه به ساعت نگاه كنيد ونه آن قدر بي خيال شويد كه آخر هر درس لحظه به ساعت نگاه كنيد سعي كنيد به ازاي هر 10 يا 15 سوال نگاهي به ساعت بياندازيد.
  4. دررابطه باترتيب پاسخ گويي به سوالات دروس مختلف، ترتيبي كه در دفترچه سوالات رعايت شده تقريباً منطقي ترين شكل است. اما ممكن است كسي در درس خاصي استعداد و توانايي ويژه اي داشته باشد يا علاقه ي زيادي به يك درس به خصوص داشته باشد و بتواند با سرعت زيادي به آنها پاسخ دهد در اين صورت تصميم با خود اوست.
  5. نكته بسيار مهم تر اين كه حتماً پاسخ هرسوال را با چك كردن شماره ي آن در پاسخ نامه وارد كنيد. علامت زدن اشتباه سوال ها كه گاه  به دليل عادت به پشت سر هم پر كردن خانه هاي پاسخ نامه پيش مي­آيد يكي از اشتباهات رايج دركنكور است.
  6. محل گزينه صحيح راكاملاً پر كنيد( وسواس هم به خرج ندهيد) در صورت حذف يا تعويض گزينه انتخاب شده ، محل پاسخ قبلي را به طور كامل پاك كنيد .از مداد اتود (معروف به مداد نوكي!) استفاده نكنيد. چون علاوه بر گرفتن وقت بيش تر در پر كردن خانه هاي پاسخ نامه در تصحيح پاسخ برگ ها هم اشكال ايجاد مي­كند.
  7. پس از پايان سوالات هر درس، لحظاتي كوتاه چشمانتان را ببنديد( حتي به كوتاهي 15-10 ثانيه) و استراحت كنيد در اين مدت سعي كنيد در كمال آرامش به هيچ چيز فكر نكنيد زيرا خيره شدن به سوالات، چشم ها را زود خسته مي­كند باهمين استراحت كوتاه، جلوي بسياري از خطاهاي چشمي را خواهيد گرفت.
  8. قبل از اين كه به گزينه ها توجه كنيد، اصل سوال را بدون حذف هيچ كلمه اي به طور كامل و بدون عجله بخوانيد. خيلي مواقع توضيحات سوال، شمارابه پاسخ صحيح هدايت مي­كند. به بعضي كلمات كليدي هم دقت كنيد، كلماتي مانند: كدام يك درست است، كدام نادرست  است، حداكثر، حداقل و.... . به منفي بودن يا مثبت بودن جلمه­ي صورت سوال دقت ويژه بفرماييد . هر چهار گزينه را حتماً بخوانيد. گاه پيش مي­آيد كه مثلاً داوطلب با ديدن گزينه ي(1) به اشتباه فكر مي­كند كه همين گزينه درست است و مي­زند و مي­رود، درحالي كه اگر هر 4 گزينه را مي­خواند ، مثلاً با ديدن گزينه ي( 4 ) كه گزينه ي درست بوده به اشتباه خود پي مي­برده است.
  9. به هيچ وجه، ناراحت سوالاتي كه پاسخ نداده ايد نباشيد زيرا حتماً نفرات اول كنكور هم به همه ي درس ها، پاسخ 100% نمي­دهند.به هيچ وجه اجازه ندهيد كه روحيه خود را به خاطر پاسخ ندادن به چند سوال از دست بدهيد و اگر درس هم خيلي سخت تر از سطح انتظار شما باشد براي ساير داوطلبان نيز چنين خواهد بود. به همين جهت از همين حالا خود را آماده كنيد كه ممكن است نتوانيد به بعضي سوالات پاسخ دهيد. به خصوص گاهي پيش مي­آيد كه در يك آزمون، ( 4-3 )سوال اول يك درس، همگي سخت هستند. در اين حالت ابداً نگران نشويد و فكر نكنيد كه كاردارد خراب مي­شود. مطمئن باشيد كه تعداد كل سوالات سخت تغيير چنداني نكرده و فقط ترتيب قضيه عوض شده است. يعني حتماً تعداد زيادي سوالات آسان و متوسط در ادامه ي سوالات وجود دارد. در اين حالت بر روي سوالات سخت اوليه مكث نكنيد  وبا سرعت و شادابي! از روي آن ها عبور كنيد. بعد اگر وقت اضافه آورديد، بر مي­گرديد و به اين سوالات سخت هم جواب مي­دهيد.
  10. به هيچ وجه، روي يك سوال بيش از حد مكث نكنيد. حتماً اگر بتوانيد به سوالاتي بعد از چند دقيع پاسخ دهيد باز هم به تلف كردن وقتش نمي­ارزد؛ زيرا در همان سري سوالات، خيلي سوال هاي آسان تري هست كه حتماً مي­توانيد به آن ها جواب دهيد. حال اگر با اين كار( يعني اتلاف وقت زياد براي حل يك سوال سخت) در انتهاي آزمون وقت كم بياوريد ومثلاً نتوانيد 10 سوال آخر را بخوانيد، مطمئن باشيد بين آنها حداقل 3الي4 سوال بوده كه به راحتي با يك نگاه قابل پاسخ دادن بوده وشما آن ها را در ازاي حل يك سوال سخت از دست داده ايد( تازه معلوم نيست مساله اي كه آدم با آن 4يا5 دقيقه كلنجار برود حتماً هم درست حل شده باشد!) در ضمن اگر در نهايت بين دو گزينه شك داشتيد واز غلط بودن دو گزينه ديگر هم مطمئن بوديد، طبق حساب احتمالات و اصول منطق بايستي به صورت تصادفي يكي از دو گزينه ي باقي ماند را بزنيد. امتيازات حاصل از اين عمل، طبق حساب احتمالات به نفع شماست. به جز اين حالت، در هيچ حالت ديگري گزينه­اي را به صورت تصادفي انتخاب نكنيد.
  11. براي هر درس در دور اول به سوالاتي پاسخ دهيد كه بلافاصله يا با كمي صرف وقت مي­توانيد به پاسخ صحيح آنها برسيد و سوالاتي كه ممكن است با صرف وقت بيش تر جوابشان را بيايد يا بين دو گزينه شك داريد را با علامت يك تيك(√) مشخص نماييد و سوالات سختي كه پاسخ آن ها را اصلاً نمي­دانيد يا بين سه گزينه شك داريد را باعلامت دوتيك(√√) مشخص كنيد.
  12. سوالاتي راكه در دور اول با دقت و اطمينان پاسخ داده ايد، بهتر است كه در دور دوم نخوانيد زيرا ممكن است جواب درست را به غلط تبديل كنيد(معمولاً اولين حدس صحيح ترين مي­باشد) در دور دوم ( بعد از ديدن همه ي سوالات دفترچه عمومي يا اختصاصي) ابتدا سراغ سوالات يك تيك و در صورت وجود وقت كافي به سراغ سوالات دو تيك برويد.

زيرا خيلي چيزها كه در اثر نگراني فكر مي­كرديد فراموش كرده ايد ممكن است به يادتان آمده باشد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ

به وبلاگ موسسه مادخوش آمدید مغزتان کلید شما برای موفقیت در کاری است که انجام می دهید و هرچه موثرتر از آن استفاده کنید ، موفق ترخواهید بود
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان چگونه می توانیم صد در صد پیشرفت کنیم ؟؟؟!!! و آدرس

 www.maad-ideas.ir

لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 23
بازدید هفته : 35
بازدید ماه : 35
بازدید کل : 108055
تعداد مطالب : 13
تعداد نظرات : 28
تعداد آنلاین : 1